Sfaturi Medicale

Sfaturi Medicale

Website URL:

Invata homeopatia de la un maestru: Dr. Sunirmal Sarkar

Workshop de Materia Medica Clinica comparativa in cazuri patologice avansate prin demonstratii de cazuri inregistrate si live.
 Perioada; 23-24 mai 2015


Dr. Sunirmal Sarkar:
Medic Homeopat în Kalkuta și Profesor la Academia The Other Song din Mumbai, India. Are experiență clinică de peste 30 de ani, practica sa zilnică incluzând 100 de cazuri patologice avansate, din care jumătate patologie oncologică. Este un maestru al Materiei Medica Homeopatice pe care, cu generozitate, dorește să ne ajute să ne-o însușim pentru a aborda cu mai multă încredere cazurile patologice avansate.

Tulburari de personalitate

tulburari1_rs.jpgO tulburare de personalitate se refera la trairile afective si comportamentale ce deviaza semnificativ de la standardele culturii din care face parte respectivul individ. Are debutul in adolescenta sau in prima parte a vietii adulte, este stabil in timp, generalizat si inflexibil si duce la dizabilitate.

Viata intr-o cutie de sticla - autismul

autism_2_rs.jpgUn vechi dicton latin observa faptul cã sãnãtatea și viitorul unei societãți depind într-un mod definitoriu de sãnãtatea copiilor acelei societãți. Drept urmare, copiii sunt întotdeauna o prioritate. De aceea, când autismul face din ce în ce mai multe victime, reacția de îngrijorare a comunitãții medicale și științifice este cât se poate de justificatã.

Depresia

depresie_mare_rs.jpgAproximativ jumatate din totalitatea cazurilor de Glossary Link depresie sunt subdiagnosticate si subtratate. De aceea trebuie ca medicii generalisti si medicii de familie sa puna intrebari de rutina legate de aceasta afectiune unipolara, cu ocazia fiecarui consult efectuat. Ea afecteaza gandurile, sentimentele, sanatatea fizica, activitatea sociala, comportamentul, performantele intelectuale, capacitatea de a face fata vietii de zi cu zi si de a lua decizii.
Inscrie-te la fluxul RSS
Back to top