ANT relansează programul social de refacere în stațiunile balneare

sfaturimedicale.roAutoritatea Națională pentru Turism (ANT), încolaborare cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR),relansează programul social "O săptămână de refacere în stațiunilebalneare", informează Ministerul Transporturilor, Construcțiilor șiTurismului.

Pentru șase nopți de cazare, cu mic dejun și douătratamente pe zi (pe baza recomandărilor medicale), în perioada 1 octombrie - 1decembrie turiștii trebuie să plătească 185 lei la hotel de o stea, 250 lei ladouă stele și 300 lei la trei stele.

 "Dorimsă creăm un concept modern de punere în valoare a stațiunilor balneare prinoferte care să se adreseze atât tinerilor, cât și vârstnicilor, oferteatractive care să contribuie la menținerea stării de sănătate, la reducereaefectelor stresului, la creșterea calității vieții. În acest sens, am menținuttarifele practicate în campania anterioară din primăvara acestui an", adeclarat președintele OPTBR, Nicu Rădulescu.

 Programulvizează și cetățenii din Republica Moldova care doresc să vină la odihnă înstațiunile balneare din România. Biletele se pot procura de la agențiile deturism, dar și direct din stațiunile balneare înscrise in program : BăileOlănești, Lacul Sărat Brăila, Saturn, Vatra Dornei, Călimănești, Sinaia,Buziaș, Băile Herculane, Sângeorz Băi, Geoagiu Băi, Covasna, Praid, Sovata,Govora, Amara, Băile Tușnad, precum și Sind România - Năvodari.

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top